El PSPV d'Ontinyent busca nou cap de llista després del 'pas al costat' de Jorge Rodríguez

L'agrupació local té fins al dia 22 d'abril per a presentar una candidatura que haurà de ser validada per la comissió de llistes del PSOE
17 abril 2019 10:41h
Jorge Rodríguez va anunciar aquest dimarts a la nit que no serà el candidat del PSPV a Ontinyent després de conéixer-se el sumari del cas Alqueria. / EFE

VALÈNCIA. La secretària general del PSPV-PSOE a la demarcació de València, Mercedes Caballero, ha assenyalat aquest dimecres que després del 'pas al costat' de Jorge Rodríguez serà l'agrupació d'Ontinyent qui propose la llista municipal, tot i que de moment no hi ha un nom per a encapçalar-la.

Caballero ha fet aquestes declaracions arran de l'anunci de l'alcalde d'Ontinyent sobre la seua marxa del PSPV-PSOE després de l'alçament del secret del sumari del cas Alqueria, en el qual figura com a investigat per la seua etapa com a president de la Diputació de València.

"Jorge Rodríguez ha fet un pas al costat i ha dit que no encapçalarà la llista del PSOE en el municipi d'Ontinyent", ha dit Caballero després d'acudir amb la candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, a registrar la candidatura municipal en la Junta Electoral.

A partir d'ací, ha dit, "la llista haurà de fer-la l'agrupació d'Ontinyent, que es presentarà i la comissió de llistes de país i federal donarà el vistiplau. Tindrà de temps fins al 22 d'abril".

Preguntada per si ja tenen algun nom per a encapçalar la candidatura d'Ontinyent, Caballero ha dit que no. "Crec que hem d'esperar els temps i respectar l'agrupació d'Ontinyent, que és la que ha de fer la proposta de la llista", ha afirmat.

next