El PSPV afirma que el PPCV "sap" que l'operació de l'IVF "és impecable" i menteix per a tapar els seus problemes

José Muñoz defensa Ximo Puig i lamenta que els populars vulguen embrutar la seua imatge per a ocultar la seua "mala gestió" del banc públic
27 juliol 2019 17:33h
Muñoz assegura que no permetran que "s'embrute el nom del president Ximo Puig". / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El PSPV critica que el PPCV intente tacar la imatge de Ximo Puig i assenyala que les "contínues mentides" que els de Bonig expliquen sobre el president de la Generalitat "només busquen tapar els draps bruts del seu partit".

Així ha respost aquest dissabte el secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, a les declaracions de membres del PPCV en contra del líder socialista i president de la Generalitat. El dirigent socialista ha indicat que "les falsedats del PP cada dia només són un escut perquè no es parle que es troben a la deriva". Així, Muñoz ha insistit que "el PP només busca allargar les seues manipulacions i embrutar el nom del president Ximo Puig amb la intenció d'evitar que es destape que el seu partit es troba en un procés de descomposició".

"No permetrem que s'embrute el nom del president Ximo Puig", ha advertit Muñoz, qui ha posat en valor la trajectòria política del president de la Generalitat i ha destacat "el treball honest que ha realitzat durant més de 30 anys en les institucions públiques".

Respecte a la venda del crèdit tòxic de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Muñoz ha explicat que "es tracta d'una operació que s'ha realitzat des de la més absoluta transparència i legalitat" i ha recordat que "aquest deute naix del resultat dels anys de nefasta gestió del PP en el banc públic valencià". "El PP sap que l'operació realitzada per part de l'IVF és impecable" i "l'única cosa que volen és ocultar que, a causa de la seua mala gestió, el banc públic valencià ha perdut més de 500 milions d'euros".

Finalment, el secretari d'Organització dels socialistes valencians ha destacat que "ara els valencians i les valencianes tenen un govern que actua amb màxima transparència". "L'obscurantisme ja va acabar amb la finalitat de l'era del PP en les institucions”, ha assegurat Muñoz, qui ha asseverat que "aquesta ja no és l'època en què s'utilitzaven sense descaradura els mitjans de comunicació, tal com va succeir amb l'expresident Eduardo Zaplana, qui amb els diners de tots els valencians i valencianes va intentar crear un grup mediàtic afí al PP el 2002".

next