La prova per a l'obtenció del títol de Batxillerat per a majors de 20 anys es realitzarà els dies 3 i 4 d'abril

El termini per a la sol·licitud d'inscripció s'estén des del 2 fins al 27 de gener del 2020
18 desembre 2019 18:49h
Aquests exàmens permeten que les persones que no estiguen cursant ensenyaments de Batxillerat en règim diürn, nocturn o a distància disposen d'una convocatòria anual per a examinar-se de manera lliure per a l'obtenció del títol. / Imatge d'arxiu.

VALÈNCIA (EUROPA PRESS). La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la convocatòria per a l'obtenció directa del títol de Batxillerat per a persones majors de 20 anys. La prova es realitzarà els pròxims dies 3 i 4 d'abril del 2020 a l'IES Playa San Juan d'Alacant, a l'IES Vicent Sos Baynat de Castelló i a l'IES Lluís Vives de València.

Aquests exàmens permeten que les persones que no estiguen cursant ensenyaments de Batxillerat en règim diürn, nocturn o a distància disposen d'una convocatòria anual per a examinar-se de manera lliure per a l'obtenció del títol de Batxillerat. Per això, únicament hauran de tindre 20 anys o complir-los l'any de realització de la prova i no haver anul·lat la matrícula després del 15 de gener, explica l'administració educativa en un comunicat.

El termini per a la sol·licitud d'inscripció a la prova i per a la seua presentació presencial s'estén des del dia 2 de gener fins al dia 27 de gener del 2020, ambdós inclosos, i haurà de realitzar-se a la seu de la Direcció Territorial d'Educació on es desitge realitzar la prova.

next