Albelda, Eugeni Alemany, Enrique Arce, María Fuster, Vicent Marco... les cares d'À Punt per a la final de la Copa

La televisió pública inicia aquest divendres una programació especial des de Sevilla per a informar de tots els detalls del partit que enfrontarà dissabte el València CF al Barça
23 maig 2019 18:21h
El pròxim dissabte la programació d'À Punt estarà quasi copada per la final. / EFE

VALÈNCIA. La cadena pública À Punt està ultimant els detalls de la cobertura informativa amb motiu de la final de la Copa del Rei, que enfrontarà aquest dissabte el València CF al Barça. Tot i que À Punt no podrà oferir el partit en directe perquè Televisió Espanyola no ha permés la subrogació dels drets d'emissió a favor de la tele valenciana, la cadena ha encarregat diferents programes per a donar cobertura al partit que portarà el club xe a una final 11 anys després.

Amb l'etiqueta #Totperlacopa, la cadena està promocionant els especials que ha preparat en les diverses plataformes: televisió, ràdio, web, xarxes i aplicació mòbil.

La programació especial no només inclourà el desplaçament a Sevilla d'un nodrit grup de professionals, sinó que també els informatius emetran l'espai dedicat als esports des de Sevilla durant divendres i dissabte.

Els 90 minuts –com a mínim– que dure l'enfrontament entre els xe i els culés no es podran veure a través d'À Punt però la televisió té preparat un programa previ al partit i un altre per a quan acabe que s'allargarà dependent del resultat de la final.

Sets a València i Sevilla

Al marge dels espais esportius de les diferents edicions dels informatius, el dia previ al partit, el divendres 24, s'emetrà a les 19.30 hores un programa especial a cavall entre València i Sevilla.

L'espai, d'uns 50 minuts de durada, estarà conduït des del plató del programa Tot futbol, que connectarà amb el set que À Punt instal·larà a Sevilla. L'equip del periodista Vicent Sempere s'encarregarà de l'última hora de l'equip mentre que María José Berbegall, desplaçada a Sevilla, serà l'encarregada de donar pas als reportatges preparats per a les hores prèvies al partit.

El dissabte 25 de maig la programació d'À Punt estarà quasi copada per la final. Al migdia, abans de Les Notícies, s'emetrà un programa de poc menys d'una hora amb altres reportatges i la informació d'última hora.

Tot seguint l'informatiu, el concurs Atrapa'm si pots, presentat per Eugeni Alemany, ha preparat una edició especial coincidint amb la final de la Copa del Rei. Aquest programa serà benèfic i comptarà amb uns concursants que d'alguna manera estan relacionats amb el club xe. Hi participaran l'exjugador Miguel Ángel Angulo; les periodistes Cristina Bea i María Domínguez; la presentadora Carmen Alcayde; l'humorista Raúl Antón, i l'actor Enrique Arce (La casa de papel). La mascota del València també estarà pel plató d'Atrapa'm si pots.

Viure la prèvia amb À Punt

Tot just quan acabe el concurs de preguntes i respostes d'À Punt comença el programa especial previ al partit. Des de les 16.15 hores s'emetrà un programa que s'interromprà quan comence la final per a reprendre's quan acabe el partit. Si el València guanya el partit, s'allargarà durant hores; mentre que, si perd el torneig, la previsió és que l'emissió dure vora 30 minuts.

Durant tota la vesprada de dissabte i fins a l'hora del partit s'emetrà un programa que intentarà ser una barreja d'informació i entreteniment. Pel set instal·lat a Sevilla passaran exjugadors i exmembres del club. Aquestes entrevistes estaran acompanyades per la informació futbolística que es done des del plató de Tot futbol amb el periodista Vicent Sempere i l'exjugador Pep Serer.

À Punt acompanyarà també l'afició que no es desplace a Sevilla però que veurà el partit a través de les pantalles gegants que instal·larà el club a l'antic llit del Túria. Allà, la cadena pública estarà present amb un set on estaran els periodistes Maria Fuster –El matí À Punt– i Vicent Marco –À Punt directe–. A banda d'aquesta zona, el partit també es podrà seguir a través d'una pantalla gegant que s'instal·larà a la plaça de l'Ajuntament de València. 

Sevilla, el centre de la retransmissió

La periodista María José Berbegall serà l'encarregada de conduir el programa en la ciutat de Sevilla, que comptarà també amb la participació de David Albelda i Eugeni Alemany. Durant les hores prèvies del partit, Alemany acostarà a l'audiència els detalls que envolten la final a través de quatre reportatges: un sobre l'estadi que acull el partit; un altre sobre l'hotel on s'allotja l'equip; un més entrevistant sevillans seguidors del València, i un últim polsant la ciutadania de Sevilla i les seues preferències respecte al vencedor del partit.

A les 21.00 hores, la televisió d'À Punt haurà de canviar de contingut, ja que no pot retransmetre la final. La programació es reprendrà minuts abans de les 23.00 hores –si no hi ha pròrroga– i es perllongarà segons quin haja sigut el resultat del partit que porta el València, 11 anys després, a la final d'una competició.

next