Presó per a l'home acusat d'agredir sexualment una menor durant les festes de la Magdalena

El jutge va decretar l'entrada a la presó de l'home dissabte a la nit
2 abril 2019 12:41h

CASTELLÓ DE LA PLANA. El jutjat d'instrucció número 1 de Castelló de la Plana, en funcions de guàrdia, ha decretat l'ingrés a la presó de l'home detingut per una suposada agressió sexual a una menor de 16 anys ocorreguda durant les Festes de la Magdalena. Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, la decisió va ser presa el dissabte a la nit després de detindre l'home.

Es tracta de la segona víctima menor d'edat que hauria patit una agressió sexual durant les festes de la Magdalena, que es van celebrar del 23 al 31 de març , ja que una altra menor de 14 anys va denunciar haver sigut víctima de dues agressions per les quals es van detindre huit  persones, sis de les quals eren menors d'edat.

En relació a la menor de 14 anys, el jutge de guàrdia del jutjat d'instrucció número 1 va decretar divendres passat, d'acord amb la petició de la Fiscalia de Menors, l'internament en règim tancat durant sis mesos de tres dels menors detinguts i es va acordar la llibertat per als altres tres menors.

Els majors d'edat detinguts en relació a aquesta víctima van quedar en llibertat també, un d'ells després de prestar declaració davant la Policia i l'altre després de comparéixer davant el jutjat.

Segons han informat a EFE fonts de la subdelegació del govern espanyol, durant la setmana passada una altra víctima –major d'edat– va denunciar igualment haver sigut víctima d'una agressió –possiblement també sexual, encara que aquest extrem encara no està confirmat– per part de la seua exparella, que encara no ha sigut detinguda.

next