Els Premis de l'Audiovisual se celebraran a Castelló de la Plana el pròxim 22 de novembre

Els guardons pretenen reconéixer les principals produccions de l'any i el treball de les empreses i els professionals del sector
30 juliol 2019 14:37h
La segona edició serà retransmesa per la televisió pública valenciana. / DLV

VALÈNCIA. Els Premis de l'Audiovisual Valencià se celebraran a l'Auditori de Castelló de la Plana el pròxim 22 de novembre del 2019. El director general de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Abel Guarinos, i el president de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual, Pep Llopis, han presentat aquest dimarts a l'edifici Rialto la segona edició d'aquests guardons.

Els premis pretenen reconéixer les principals produccions de l'any i el treball de les empreses i els professionals del sector audiovisual valencià. L'edició serà retransmesa per À Punt i el trofeu serà el mateix que el de l'any passat, un trofeu dissenyat per l'artista valenciana Inma Femenía.

En aquesta segona edició se sumen als premis les sèries de televisió, les web sèries i els videojocs. Així, junt amb els llargmetratges i curtmetratges hi haurà un total de 23 guardons.

Les bases dels premis seran publicades durant el pròxim mes d'agost i seran difoses pels mitjans de l'Acadèmia i de l'IVC. D'aquesta manera, s'obri la presentació als premis –a més de les empreses productores que complisquen els requisits establits en les bases– a persones físiques i professionals valencians, encara que hagen fet els seus treballs fora del territori valencià.

next