El PPCV presentarà una proposta no de llei a les Corts perquè es posicionen a favor de l'ampliació de la V-21

El portaveu adjunt dels populars, Miguel Barrachina, ha demanat al Consell que "almenys no bloquege les escasses inversions per part de Pedro Sánchez"
19 agost 2019 14:12h
El PPCV vol que el Parlament s'opose a qualsevol tipus de peatge. / PPCV

VALÈNCIA. El portaveu adjunt del PPCV en les Corts, Miguel Barrachina, ha anunciat aquest dilluns que el grup popular presentarà una proposició no de llei perquè les Corts mostren el seu suport a l'ampliació de la V-21 d'entrada a la ciutat de València

Una proposició que, a més a més, involucra altres iniciatives com que la cambra s'opose a qualsevol tipus de peatge en les carreteres del País Valencià, siguen de titularitat autonòmica o estatal. D'aquesta manera, ha demanat al Consell que "no hipoteque els valencians" amb taxes en les autovies quan es materialitze la liberalització de l'AP-7.

Així mateix, ha reclamat l'"activació" del Consell i ha denunciat que "tan sols un 1% de l'obra pública de l'estat espanyol es duu a terme en la Comunitat Valenciana". A aquest respecte, ha demanat al govern de Puig que "almenys no bloquege les escassíssimes inversions per part de Pedro Sánchez en la Comunitat". En aquest sentit, també s'ha dirigit a Compromís inquirint-li que "no bloquege" l'ampliació de l'accés al port de València.

next