El PP tanca la porta a l'abstenció i desafia Sánchez a facilitar un govern liderat per Casado

El vicesecretari de comunicació del PP estatal, Pablo Montesinos, ha criticat que el candidat socialista busque els suports dels partits independentistes  
10 agost 2019 17:14h
Montesinos ha criticat que Sánchez no presentara "cap programa" en el passat debat d'investidura. / IMATGE D'ARXIU EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha negat la possibilitat que el seu partit s'abstinga en un nou intent d'investidura del candidat socialista Pedro Sánchez passat l'estiu. "No facilitarem sota cap concepte la investidura de Sánchez ni la de cap dirigent del PSOE", ha sentenciat Montesinos aquest dissabte durant la inauguració de l'Escola d'estiu de les Noves Generacions del PP a Màlaga. 

Montesinos ha retret al líder socialista que busque el suport dels partits independentistes "que van intentar esmicolar la constitució i l'estatut d'autonomia", i li ha llançat un desafiament: "Estarà el PSOE disposat a abstindre's davant d’un govern constitucionalista, reformista, liderat per Pablo Casado en el cas que Sánchez no aconseguisca el suport necessari?".

Montesinos ha assegurat que el nou anunci de Sánchez per a buscar suports a una nova investidura "confirma que no va fer prèviament els deures" quan es va sotmetre al primer debat. També li ha retret que no presentara "cap programa, ni idea, ni projecte". "Més de 100 dies després [de les eleccions], tot segueix igual però Espanya està patint l'absència de reformes", ha criticat.

En aquest sentit, ha assenyalat que l'estat espanyol ha viscut el "pitjor” mes de juliol des del 2008, i ha lamentat la caiguda del sector de l'automoció, de la venda de pisos i de la producció industrial. Montesinos ha dit que aquestes dades demostren la "paràlisi" de l'Estat.

next