Els populars demanen al centre dreta el vot per a Casado com a única via per a evitar la victòria del PSOE

El PPCV considera que la desmobilització del centre dreta afavoreix els socialistes i apel·len al vot útil per a garantir un govern conservador
1 novembre 2019 00:03h
Els populars han celebrat aquesta vesprada a l'Ateneu un acte de precampanya.  / TWITTER PPCV

VALÈNCIA. El PPCV ha celebrat aquest dijous el tradicional acte d'inici de campanya electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre a València. La cap de llista del PP al Congrés per València, Belén Hoyo, i el candidat al Senat per València, Fernando de Rosa, han obert la campanya amb un acte a l'Ateneu de València al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig. 

En l'acte, els representants valencians dels populars han demanat el vot per a Pablo Casado com a única via per a evitar un govern socialista. Consideren que la desmobilització i fractura que hi ha al centre i a la dreta beneficia la candidatura de Sánchez, i per això han demanat concentrar el vot en el candidat de la seua formació.

"La desunió del vot del centre dreta és garantia de victòria socialista. Cal concentrar el vot en els populars perquè Pablo Casado és l'única alternativa a Sánchez", ha assegurat Hoyo. "Quan el centre dreta vota desunit, guanya el Partit Socialista. Hem de donar la volta al marcador amb aquesta segona oportunitat", ha reiterat de la Rosa. Els populars també han tingut temps de carregar contra el president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, ha qui han acusat, juntament amb Sánchez, d'anteposar els seus interessos personals als dels espanyols i valencians.

Així, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat que amb Casado a la Moncloa hi haurà una baixada d'imposts i ha assegurat que els populars són "els únics" que han tret Espanya de la crisi "dues vegades". A més, també ha assegurat que ells van ser els que van activar "els mecanismes legals per a parar els que volien trencar Espanya".

En definitiva, Bonig ha demanat a la gent que "confie en el PP, que confie en l'ocupació i l'estabilitat. Cal unir, perquè així guanya Espanya i guanya la Comunitat Valenciana".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next