La Policia Local de València estrena una nova unitat de drons

Els aparells compten amb aplicacions de servei d'emergències per al rescat de persones en la mar o en incendis, a més de càmeres de visió nocturna
26 novembre 2019 19:10h
La nova unitat ha sigut presentada pel regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano. / DLV

VALÈNCIA. La Policia Local de València compta des d'aquest dimarts amb una nova unitat de drons. Els agents han estrenat aquest matí els primers aparells en la central de la Policia Local de la ciutat. La nova unitat ha sigut presentada pel regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, que ha qualificat la incorporació dels drons com un "avanç important en la modernització del cos. 

Cano ha subratllat que aquest nova unitat arriba just abans de la celebració, l'any vinent, del 150é aniversari de la Policia Local de València. Els aparells compten amb aplicacions en emergències, com ara el rescat de persones en la mar o en incendis. També tenen incorporada una càmera de visió nocturna. 

Segons ha explicat l'edil, divendres vinent s'aprovarà en la Junta de Govern Local el reglament que regula l'ús de drons en emergències a València. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next