La Policia Local expedienta dos 'pubs' d'Alacant per deixar entrar 61 menors de 16 anys i altres irregularitats

Ambdós establiments s'enfronten a dues denúncies greus amb sancions estipulades de fins a 30.000 euros
9 novembre 2019 19:20h
En el mateix operatiu, les unitats participants de la Policia Local han alçat una acta per venda d'alcohol fora de l'hora autoritzada; han interposat sis denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents; tres denúncies més per orinar en la via pública, i deu més per consum d'alcohol al carrer. / WIKIMEDIA COMMONS

VALÈNCIA (EFE). La Policia Local d'Alacant ha expedientat per una suposada infracció greu dos pubs del centre de la localitat per permetre l'entrada de 61 menors de 16 anys, per excedir el seu aforament i per altres irregularitats.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, el primer d'aquests locals, situat al carrer del Carme, ha sigut expedientat perquè a l'interior hi havia 57 persones, quan l'aforament és de 33, i perquè 30 eren menors de 16 anys. També s'ha denunciat l'absència d'assegurança de responsabilitat civil i l'existència d'extintors caducats.

Al segon establiment, situat al carrer Pare Maltés número 4, se li ha estés acta d'infracció perquè a l'interior hi havia 73 persones, quan el seu aforament és de 31, de les quals 31 eren menors de 16 anys. A més, s'ha denunciat l'absència d'assegurança de responsabilitat civil.

En el mateix operatiu, les unitats participants de la Policia Local han alçat una acta per venda d'alcohol fora de l'hora autoritzada; han interposat sis denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents; tres denúncies més per orinar en la via pública, i deu més per consum d'alcohol al carrer.

Ambdós establiments s'enfronten a dues denúncies greus amb sancions estipulades de fins a 30.000 euros; a més, podria comportar la suspensió o prohibició de l'activitat o clausura en un període de temps.

next