La policia identifica sis menors en inspeccions a salons de joc de València

Els agents van visitar 1.881 cases d'apostes i locals de joc dels quasi 3.000 que existeixen arreu de l'Estat
7 octubre 2019 16:40h
L'operació, denominada Arcade, es va desenvolupar els dies 26 i 27 de setembre, durant els quals els agents van visitar 1.881 cases d'apostes i locals de joc dels quasi 3.000 que existeixen arreu de l'Estat. / EFE, Alberto Estévez

MADRID/VALÈNCIA (EFE). La Policia Nacional, juntament amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Foral de Navarra, va identificar 28 menors, sis d'ells a València, en les 1.881 inspeccions que va practicar fa deu dies en salons de joc de tot l'estat espanyol per a verificar la prohibició d'accés de menors a aquests locals.

L'operació, denominada Arcade, es va desenvolupar els dies 26 i 27 de setembre, durant els quals els agents van visitar 1.881 cases d'apostes i locals de joc dels quasi 3.000 que existeixen arreu de l'Estat.

Els policies van detectar la presència de 184 adults sense documentar i, a més, van detindre quatre persones que tenien reclamacions judicials per fets que no tenen a veure amb el joc.

En l'operatiu, els agents van sol·licitar la documentació a totes les persones que en eixe moment estaven al local inspeccionat per a verificar no només la presència de menors, sinó també la d'adults que tenen prohibida l'entrada a eixa mena d'establiments.

València és la ciutat on es van detectar més menors; en concret, sis. A les demarcacions de Múrcia, Navarra, Extremadura, les Balears, Castella-la Manxa, Astúries i Aragó, i a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla, no es va trobar cap menor.

next