La policia deté un matrimoni que maltractava el seu fill perquè no acceptaven la seua condició sexual

Els pares li van proposar portar-lo al metge per a "curar-lo"
27 febrer 2019 19:43h
Després de diverses comprovacions, els agents van detindre els pares del menor com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments. / EFE

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home i una dona, pares d'un jove menor d'edat, per un delicte de maltractaments habituals en l'àmbit familiar agreujat per conducta constitutiva de delicte d'odi, després de pegar-li i insultar-lo durant anys perquè no acceptaven la seua condició sexual.

Segons informa la Policia, els detinguts tenen 37 i 35 anys, respectivament, i tots dos fins i tot van proposar al seu fill que si canviava d'orientació, li donarien més llibertat i el portarien a un metge per a curar-se.

Les investigacions van començar a mitjans d'aquest mes en tindre coneixement els policies que un jove menor d'edat podria estar sent objecte de maltractament pels seus pares per la seua condició sexual.

Els agents van saber que, pel que sembla, el jove hauria viscut amb els seus avis al seu país d'origen fins que va vindre a Espanya a viure amb els seus pares. "En algun moment de la convivència els pares el van veure efeminat i pel que sembla van començar a pegar-li i insultar-lo, ja que no acceptaven la seua condició sexual", assenyala la Policia.

Després de diverses comprovacions, els agents van detindre els pares del menor com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments habituals en l'àmbit familiar agreujat per conducta constitutiva de delicte d'odi.

Els detinguts, amb antecedents policials, van passar a disposició judicial, que va dictaminar la seua llibertat amb una ordre d'allunyament cap al seu fill, qui ha quedat sota la guarda i custòdia d'un familiar.

next