La Policia Autonòmica s'incauta 70 tones de taronges durant gener

La majoria dels cítrics s'han confiscat a Alzira, Sagunt, Llíria i Puçol 
1 febrer 2019 19:34h
La Policia autonòmica ha alçat també dues actes per tinença d'armes, huit d'estupefaents i dotze de seguretat del trànsit. / EFE

VALÈNCIA. La Policia autonòmica ha intervingut al gener 70 tones de taronges a la demarcació de València en el marc de la campanya de control de traçabilitat de productes hortofructícoles.

Segons ha informat el Consell, durant l'operació s'han identificat també 125 vehicles i 316 persones, de les quals s'han detingut dues en un magatzem de Quartell i s'investiguen tres a Algemesí.

De les 70 tones que s'han confiscat, 19,5 provenen de dos magatzems irregulars d'Alzira (la Ribera Alta), i 1,5, de dos il·legals de Tavernes de la Valldigna (la Safor). La resta, unes cinquanta tones immobilitzades, pertanyen a Puçol (l'Horta Nord), Sagunt (el Camp de Morvedre) i Llíria (el Camp de Túria).

En col·laboració amb la Guàrdia Civil i la Policia, a més del control de traçabilitat que es duu a terme cada any, la Policia autonòmica ha alçat també dues actes per tinença d'armes, huit d'estupefaents i dotze de seguretat del trànsit.

next