Podem se suma a la vaga feminista de 24 hores convocada per al 8 de març

Tant les diputades com les treballadores de la formació morada secundaran l'aturada i tots els diputats donaran a organitzacions feministes la part corresponent del salari d'eixe dia
3 març 2019 18:41h
Imatge d'arxiu de la diputada Cristina Cabedo amb un cartell de la vaga feminista del 2018. /PODEM

VALÈNCIA. Aquest divendres, 8 de març, les diputades i treballadores de Podem faran vaga de 24 hores i tant les diputades com els diputats donaran el salari a organitzacions feministes. Així, les diputades i diputats de Podem a les Corts, al Congrés i al Senat donaran la part corresponent del seu salari d'eixe dia a diferents organitzacions feministes com a mostra de solidaritat.

Des de Podem fan una crida a la participació en aquesta jornada de vaga laboral, de consum, educativa i de cures convocada pel moviment feminista. "És fonamental donar suport a aquesta reivindicació per a aconseguir una societat més justa i igualitària. Necessitem unes institucions que garantisquen, mitjançant recursos públics, les cures i unes condicions laborals dignes", afirmen des de Podem.

La formació morada participarà en les concentracions i manifestacions convocades pel moviment feminista als municipis valencians. A més impulsarà durant el mes de març mocions en diversos ajuntaments adreçades a promoure la igualtat d'oportunitats entre dones i homes o iniciatives com rutes per a observar la ciutat amb perspectiva feminista, destacant els espais insegurs per a les dones. 

"Acabar amb la violència patida per les dones és una tasca de tots i totes, els ajuntaments tenen un gran paper en aquesta qüestió perquè és des d'on es gestiona el dia a dia de la gent", conclou la formació. 

next