La Pobla de Sant Miquel, al Racó d'Ademús, registra la primera nevada de la tardor

L'Aemet assegura que "era d'esperar que amb temperatures de 5 graus a localitats a 1.000 metres d'altitud hi haguera lleugeres nevades en els cims"
23 octubre 2019 11:09h

VALÈNCIA (EFE). El descens de les temperatures que s'ha produït arreu del País Valencià en els últims dies, que en alguns municipis han arribat als 2 graus, ha deixat en la matinada d'aquest dimarts la primera nevada d'aquesta tardor. La primera neu s'ha registrat a la localitat de la Pobla de Sant Miquel, a la comarca del Racó d'Ademús.

"Era d'esperar que amb temperatures de 5 graus a localitats a 1.000 metres d'altitud hi haguera lleugeres nevades en els cims", assegura l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) al seu compte de Twitter, tot responent a una fotografia remesa per un veí de la Pobla de Sant Miquel.

En el missatge, el veí, que és el vigilant de l'observatori forestal de Gavilán, a la serra de Javalambre, a 1.751 metres d'altitud, explica que el vigilant va haver de tancar aquest dimarts l'observatori per una lleugera nevada.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next