Les platges de Vinaròs tornen a ser aptes per al bany

El consistori assegura que la detecció de bacteris fecals va ser un fet puntual
29 agost 2019 19:21h
Les analítiques realitzades aquest dijous per la Direcció General de l'Aigua corroboren que tornen a ser excel·lents. / AJUNTAMENT VINARÒS

VINARÒS. L'Ajuntament de Vinaròs ha tornat a obrir al bany les platges que aquest dimecres es van veure afectades per l'elevada presència de bacteris com a conseqüència de les aigües que van arrossegar les pluges dels últims dies.

Les analítiques realitzades aquest dijous per la Direcció General de l'Aigua corroboren que tornen a ser excel·lents i, per tant, són òptimes per al bany.

El regidor d'Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha assenyalat que la presència dels bacteris que es va detectar aquest dimecres va ser un fet puntual, tal com demostren les analítiques que s'han fet al llarg de l'any que han sigut totes excel·lents. Quant al tancament de les platges, ha comentat que es va seguir el protocol que marca la Direcció General de l'Aigua com a mesura preventiva.

Ha aprofitat per a recordar que el litoral de Vinaròs és un dels més visitats de la demarcació gràcies a la bona qualitat ambiental de les platges i dels serveis que s'ofereixen, tal com demostren les banderes blaves que han aconseguit un any més el Fortí i Fora del Forat. Segons ha dit, el govern municipal continuarà treballant per a fer de Vinaròs una destinació "referent" al País Valencià.

next