Lim destitueix Marcelino com a entrenador del València CF

El màxim accionista del club xe decideix prescindir de l'entrenador asturià després d'un estiu en què han mostrat serioses diferències
11 setembre 2019 14:39h
Marcelino ha mantingut una tibant relació amb el propietari del club de Mestalla. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El propietari del València CF, Peter Lim, ha decidit prescindir dels serveis de l'entrenador Marcelino García Toral. El magnat singapurés ha comunicat al president del club de Mestalla, Anil Murthy, la decisió de cessar l'entrenador asturià. La decisió l'ha fet oficial el club al voltant de les 15.30 hores d'aquest dimecres 11 de setembre.

En un breu comunicat, el València CF ha explicat que el club "ha comunicat aquest dimecres a Marcelino García Toral el seu cessament com a entrenador del primer equip". "El club vol agrair el seu treball i dedicació durant la seua etapa en la nostra entitat i desitjar-li els majors dels èxits en el futur", conclou la nota de l'entitat. 

Lim posa punt final a la relació contractual amb Marcelino, molt desgastada en les últimes setmanes per les notables diferències en aspectes sobre la gestió esportiva de l'equip.

Dimarts passat el president del club, Anil Murthy, va viatjar a Singapur després de ser convocat d'urgència pel propietari de l'entitat, Peter Lim, sense que es precisara el motiu de la reunió.

Al seu retorn aquest dimecres a València i a preguntes dels periodistes sobre el seu viatge a Singapur, Murthy no ha respost a les preguntes sobre la continuïtat de Marcelino. Tampoc ha respost passat el migdia després d'abandonar les instal·lacions de l'entitat de Mestalla.

Durant aquest estiu es van donar a conéixer discrepàncies entre Lim i el director general del club, Mateu Alemany, d'una banda, i Marcelino, d'altra, per la confecció de la plantilla per a l'actual temporada.

L'equip valencià ha iniciat la temporada com a campió de la Copa del Rei i classificat per segona campanya consecutiva per a disputar la Lliga de Campions.

El València ha d'afrontar dos compromisos d'entitat en els pròxims sis dies, ja que dissabte visita al Barça al Camp Nou, i dimarts jugarà a Londres contra el Chelsea el primer enfrontament europeu.

next