Pedro Sánchez visitarà València i Mislata durant la campanya electoral

El candidat socialista donarà un míting el dia 2 a la localitat de l'Horta Oest i visitarà València el dia 7
30 octubre 2019 13:08h
El PSOE ha anunciat aquest dimecres l'agenda de Pedro Sánchez per a la campanya electoral. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El candidat socialista a les eleccions del 10 de novembre i actual president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, visitarà dues vegades el País Valencià durant la campanya electoral, que arrancarà oficialment en la mitjanit del pròxim divendres, 1 de novembre.

Segons ha anunciat aquest dimecres el PSOE, el dissabte 2 Sánchez té programat un passeig per Conca a les 9.30 hores abans de donar un míting a Mislata (l'Horta Oest), a les 12.00 hores. La vesprada de dissabte i el diumenge 3 el candidat es dedicarà a preparar l'únic debat electoral de la campanya entre els candidats dels cinc principals partits, PSOE, PP, Ciutadans, Unides Podem i Vox, que tindrà lloc el dilluns 4.

Aquesta no serà l'única visita de Sánchez al País Valencià, ja que el dijous 7 visitarà València abans de donar un míting a les 19.00h a Saragossa.

El candidat socialista visitarà 4 vegades Andalusia i obrirà la campanya a Sevilla. També estarà a Vitòria, Logronyo, Pamplona, Mèrida, Badajoz, Gijón, Saragossa, Madrid i Barcelona.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next