Passejar, estar amb la família i veure 'Joc de Trons': així passen els principals candidats la jornada de reflexió 

Els candidats i candidates passen aquest dia en els seus ambients més íntims per carregar les piles
27 abril 2019 06:00h
Espais verds com el riu Túria i l'Albufera són alguns dels escenaris escollits per a passar aquest dia de reflexió.

VALÈNCIA. Els principals candidats a presidir la Generalitat en les eleccions autonòmiques d'aquest diumenge tenen previst dedicar el dissabte, la jornada de reflexió, principalment a les seues famílies, però també a passejar, veure alguna sèrie o fins i tot posar llavadores, segons han indicat a EFE fonts dels diferents partits.

El president de la Generalitat i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE, Ximo Puig, aprofitarà la jornada de reflexió per a saludar els interventors del partit i assistir, en la Fira del Llibre de València, a la presentació del llibre Mira'm als ulls, de Carme Morera i Tona Català.

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, té intenció de passar la jornada amb els seus fills, de passejar al costat del riu Túria, veure el primer capítol de la nova temporada de Joc de trons i també posar algunes llavadores, perquè durant la campanya no ha pogut.

La candidata del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, vol aprofitar la jornada prèvia a les votacions per a passar el dia amb la seua família, primer a la ciutat de València i després en la seua localitat natal, la Vall d'Uixò.

Passar el dissabte en el llac de L'Albufera és el pla sabatí del candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, qui farà una passejada amb barca i menjarà al costat d'amics i l'equip de campanya.

El candidat d'Unides Podem-EU a la Presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, aprofitarà el dissabte per a anar a Xàbia (Alacant) i estar amb la seua família, amb la qual compartirà una paella. La vesprada la passarà amb els seus nebots i intentarà buscar algun buit també per a llegir i relaxar-se.

next