La parròquia de Sant Agustí de València tornarà a tindre campanes després de 80 anys

El campanar continuava buit des que es va reconstruir l'església el 1940
27 agost 2019 14:14h
L'Arquebisbat ha informat que la fosa de les campanes "és una iniciativa posada en marxa fa un any i mig per la parròquia". / GOOGLE MAPS

VALÈNCIA. La parròquia de Santa Caterina i Sant Agustí de València celebrarà aquest dimecres 28 d'agost la festa del seu titular, Sant Agustí Bisbe, amb una missa i la benedicció de les quatre noves campanes. Amb elles el campanar del temple, que ha estat buit els últims 80 anys, tornarà a tindre so, segons ha informat l'arquebisbat en un comunicat.

La missa donarà començament a les 19.30 hores i les campanes, que estaran exposades a l'altar, seran beneïdes després de l'homilia. Així ho ha indicat el rector Javier Llopis, que ha precisat que s'instal·laran pròximament en el campanar.

Les noves campanes han sigut foses a Itàlia i elaborades per l'empresa valenciana 2001 Tècnica i Artesania. Cadascuna porta un nom: Santa Caterina, d'uns 100 quilos de pes; Sant Agustí, de 120 quilos; Sant Josep, de 250, i la nostra Senyora de Gràcia, de 350 quilos.

La fosa de les campanes "és una iniciativa posada en marxa fa un any i mig per la parròquia". En el campanar no hi havia campanes des de la reconstrucció que es va fer del temple el 1940, després de la Guerra Civil, segons afegeixen des de la parròquia.

next