El Palau de la Música obri el 26 de setembre el termini per a renovar els abonaments per a la temporada 2019/2020

La regidora de Cultura assegura que, una vegada concloguen les obres, els abonats que ja tenien un seient a la Sala Iturbi el mantidran
21 setembre 2019 19:09h
El 10 d'octubre és l'últim dia per a renovar l'abonament. / PALAU DE LA MUSICA

VALÈNCIA. El període de renovació d'abonaments per a la temporada 2019/20 del Palau de la Música de València començarà a partir del pròxim dijous 26 de setembre i acabarà el 10 d'octubre del 2019. Es tracta d'un nou abonament que conté 29 concerts distribuïts en quatre espais: tant en la Sala Principal com en l’Auditori de Les Arts Reina Sofia, El Teatre Principal i el Palau de Congressos. Es podran comprar les entrades per als 29 concerts en total o en quatre blocs, segons els espais assignats, i en tots els casos s’aplicarà un descompte d’abonament del 20% respecte al que costaria comprant totes les entrades soltes de cada abonament.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha recordat que aquests nous abonaments "són el resultat del treball intens des del passat mes de juliol per a trobar llocs alternatius i mantindre per a la ciutadania la nostra extensa programació".

"Hem de fer valdre –ha afegit la regidora– que en poc més d'un mes, ja que agost és inhàbil, la major part tant de l'abonament com dels nostres cicles i de la programació està reubicada". "Es tracta d'una labor titànica i gens fàcil que han desenvolupat amb total dedicació els equips tècnics del Palau i en especial el director Vicent Ros", ha afegit Tello. Per últim, la regidora ha volgut destacar que els abonats que han tingut sempre la seua butaca a la Sala Iturbi la conservaran una vegada s'òbriga la sala quan concloguen les obres.

D'aquesta manera, l'Abonament Anual (Les Arts, el Teatre Principal i el Palau de Congressos) consta de 29 concerts amb uns preus de 759 € per a l'Abonament A, 572 € per a l'Abonament B i 380 € per a l'Abonament C.

Per blocs, l'abonament Les Arts (Auditori) conté 19 concerts amb uns preus de 478 € per a l’Abonament A, 360 € per a l'Abonament B i 239 € per a l'Abonament C; l'abonament Les Arts (Sala Principal) conté 2 concerts amb uns preus de 96 € en l'Abonament A, 72 € en l’'bonament B i 48 € en l'Abonament C i l'Abonament Teatre Principal conté 6 concerts amb uns preus de 137 € en l'Abonament A, 103 € en l'Abonament B i 69 € en l'Abonament C, mentre que l'Abonament Palau de Congressos conté 2 concerts amb uns preus de 48 € en l'Abonament A, 37 € en l'Abonament B i 24 € en l'Abonament C.

Així mateix, el període de venda de nous abonaments serà l'11 i 12 d’octubre i els canals de venda de renovació i nous abonaments serà a les taquilles del Palau i per venda telefònica, a través del 902010284.

La venda de localitats soltes serà a partir del 17 d'octubre –Taquilles del Palau: repartiment de números a partir de les 8.30 hores i venda de localitats a partir de les 9.00 hores–. Venda telefònica i en www.palauvalencia.com i www.servientradas.com a partir de les 10.00 hores.

L'Abonament començarà el 22 d’octubre a l'Auditori de Les Arts, amb l'Orquestra de València, l'Escolania de la Mare de Déu dels Desemparats, el Cor de Noies de l'Orfeó Català i María José Montiel, dirigits per Ramón Tebar, que interpretaran la Simfonia núm. 3 de Mahler.

Vicent Ros ha incidit en l'àrdua tasca de reubicar els concerts perquè "hem hagut d'ajustar en temps rècord les dates dels artistes, directors convidats i orquestres internacionals, així com la coordinació de la venda per zones de les sales del Palau respecte als altres espais". També ha volgut destacar que "els artistes, promotors i agents musicals han agraït al Palau el treball i l'esforç realitzat per a salvar la gran temporada presentada als abonats i públic valencià". Així mateix, Ramón Tebar ha aplaudit el treball realitzat per a la reubicació i ha mostrat la seua satisfacció perquè "els nostres abonats i el públic en general podran seguir gaudint de l'important cicle Beeth2020 dedicat a Beethoven que havíem anunciat".

La formació simfònica valenciana també pujarà a l'escenari del Palau de les Arts el 31 d'octubre, dirigida per Pablo Heras Casado amb el concert de piano núm. 1 de Beethoven, el 14 de novembre amb Karel Mark Chichon i Boris Giltburg, el 21 de novembre amb Ramón Tebar i les simfonies núm. 9 i 10 també de Beethoven, el 28 de novembre amb Tebar i el violoncel·lista Mischa Maisky, el 12 de desembre amb Eiji Oue, el 20 de desembre amb Tebar i el tenor Joseph Calleja, el 6 de febrer amb Tebar i Juan Pérez Floristán, el 28 de febrer amb Alexander Soddy i Maria Dolores Vivó, el 27 de març amb Tebar, Viktoria Mullova i Ofelia Sala, el 7 de maig amb Francisco Coll i el 19 de juny amb Tebar i Uri Caine.

Al Teatre Principal, l'Orquestra estarà present el 17 d'abril, dirigida per Jordi Francés i amb Carlos Apellániz dins del Festival Ensems, el 14 de maig amb Enrique Arturo Diemecke i Josu de Solaun, el 22 de maig amb Josep Vicent i Mariano García, el 5 de juny també amb Tebar amb la Simfonia núm. 2 de Beethoven i Damián Martínez i el 12 de juny amb Leonard Slatkin.

Respecte a les formacions i solistes internacionals, l'Auditori del Palau de Les Arts també albergarà els concerts de la Filharmònica de Viena i Janine Jansen, dirigits per Zubin Mehta el 26 d'abril, la Mahler Chamber Orchestra amb Mitsuko Uchida el 15 de gener, les simfòniques de Franckfurt i de Bamberg el 26 de gener i l'11 de febrer respectivament, la Budapest Festival Orchestra el 25 de març i els pianistes Grigory Sokolov el 20 de febrer i Javier Perianes el 26 de maig. A més, la Sala Principal de Les Arts albergarà el recital de Javier Camarena el 4 de febrer i el de Cecilia Bartoli el 5 d'abril.

Al Palau de Congressos actuaran Mischa Maisky l'1 de desembre i els Xiquets Cantors de Viena l'1 de març, mentre que al Teatre Principal de València anirà la Royal Philharmònic i Pinchas Zuckerman el 20 de maig.

next