Iglesias manté l'exigència de formar un govern de coalició per a donar suport a la investidura de Sánchez

Podem i PSOE acorden crear una comissió de seguiment per al possible pacte programàtic al qual arriben les dues formacions aquesta legislatura
25 juny 2019 20:03h
Fonts socialistes asseguren que Iglesias es planteja votar en contra de la investidura. / ACN

VALÈNCIA. El líder de Podem, Pablo Iglesias, manté l'exigència de formar un govern de coalició amb el PSOE per a donar suport a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. Les demandes d'Iglesias passen perquè membres del seu partit formen part del Consell de Ministres. En cas que Sánchez no accepte, Iglesias ha assegurat que no descarta votar en contra de la investidura.

Així ho han informat fonts socialistes a diversos mitjans al final de la reunió que tots dos han celebrat en La Moncloa aquest dimarts, amb l'objectiu d'apropar postures abans del debat d'investidura. Sánchez, per part seua, ha advertit a Iglesias que està determinat a presentar-se a un debat d'investidura el mes de juliol tinga o no tinga amarrats abans els suports suficients per a ser president. 

L'únic avanç que s'ha produït en aquesta reunió és l'oferiment d'establir una comissió de seguiment de l'acord programàtic que pogueren aconseguir PSOE i Unides Podem en aquesta legislatura.

next