Oltra, després de l'últim ple del Consell: "He intentat treballar des de l'humor i l'amor" 

La vicepresidenta ha recorregut a referències musicals dels Celtas Cortos per a acomiadar-se de la premsa: "Com diu la cançó, 'nos vemos en los bares'"
7 juny 2019 16:00h
Està previst que Oltra repetisca com a vicepresidenta una vegada es tanquen les negociacions del Botànic 2.0 / EFE

VALÈNCIA. La vicepresidenta de la Generalitat en funcions, Mònica Oltra, ha aprofitat el seu últim ple com a portaveu del Consell per a acomiadar-se de la premsa i agrair l'oportunitat de desenvolupar la seua tasca durant els últims quatre anys de legislatura; una feina que ha intentat realitzar "amb humor i amb amor", una frase ja recurrent en la líder de Compromís. 

"He aprés molt de vostés, ho he passat molt bé. Moltes gràcies per haver-me facilitat el treball des d'eixe costat", ha dit Oltra als mitjans de comunicació que han cobert el ple del Consell d'aquest divendres, l'últim de la IX legislatura. La vicepresidenta també ha recorregut a referències musicals, en aquest cas al·ludint als Celtas Cortos: "Com diu la cançò, nos vemos en los bares".


Amb tot, Oltra no tardarà molt a retrobar-se amb la premsa, ja que està previst que repetisca al mateix càrrec i conselleria –fins ara la d'Igualtat i Polítiques Inclusives– una vegada es tanquen les negociacions del Botànic 2.0, que avancen lentes però segures, per tal d'investir Ximo Puig el dia 12 de juny

next