Oliver anima a votar per a continuar amb un govern "progressista" davant una "dreta fonamentalista"

La candidata d'Unides Podem a l'Alcaldia de València assegura que la campanya ha provat a la formació perquè "s'ha parlat dels temes "importats", com l'accés a l'habitatge
26 maig 2019 12:52h
Oliver desitja ser alcaldessa però anteposa reeditar un govern progressista a la ciutat de València/ EFE

VALÈNCIA. La candidata d'Unides Podem a l'Alcaldia de València, María Oliver, ha demanat continuar amb un govern municipal "progressista i valent" que "deixe enrere l'amenaça de la dreta fonamentalista". Així s'ha manifestat l'actual regidora de la formació morada a l'Ajuntament mentre exercia aquest diumenge, 26 de maig, el seu dret a vot al col·legi Teodor Llorente.

La campanya electoral per als comicis municipals d'aquest diumenge "ens ha provat molt", ha dit Oliver. "Ja hem guanyat molt, perquè "s'ha parlat de temes molt importants per als pròxims quatre anys", ja que la campanya de la formació morada s'ha centrat en qüestions com "l'habitatge, l'equitat entre barris i la relació de la ciutat amb el port", ha explicat.

En eixe sentit, Oliver se sent "guanyadora", però, amb això no és prou i ha demanat votar per "una ciutat progressista i valenta" durant una jornada que "serà molt tranquil·la".

Oliver espera ser alcaldessa, ha dit al col·legi electoral, encara que per damunt del desig personal, la candidata d'Unides Podem vol "tindre un govern progressista que deixe enrere l'amenaça de la dreta fonamentalista". "Esperem una bona participació perquè ens estem jugant moltíssim", ha conclòs la regidora.

La líder municipal de la formació visitarà els diferents apoderats del partit i passarà la resta de la jornada electoral a la seu d'Unides Podem a la ciutat on "celebrarem la festa" quan es coneguen els resultats de les eleccions d'aquest 26 de maig.

next