Els núvols cobriran el cel i les temperatures es mantindran amb pocs canvis aquest diumenge

Gran part del territori valencià està en avís per risc extrem i elevat d'incendis forestals
11 agost 2019 11:22h
Els núvols cobriran el cel, especialment a la demarcació de Castelló. / IMATGE D'ARXIU EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Els cels amb intervals nuvolosos i temperatures amb pocs canvis seran predominants aquest diumenge al territori valencià. Els núvols cobriran el cel, especialment a la demarcació de Castelló, on poden registrar-se ruixats i tempestes localment fortes. També en la resta del territori hi ha risc de tempestes ocasionals, segons la predicció de l'Agència Espanyola de Meteorologia (Aemet).

A les demarcacions de València i Alacant hi ha una baixa probabilitat de ruixats i les tempestes ocasionals es concentrarien sobretot al principi del dia.

A causa de la possibilitat de tempestes seques, gran part del territori valencià està en avís per risc extrem i elevat d'incendis forestals, excepte el litoral de la demarcació de Castelló, ha alertat el 112.

Quant a les temperatures, les mínimes experimentaran pocs canvis mentre que les màximes continuen el seu descens a la demarcació Alacant. Tot això, acompanyat d'un vent variable fluix.

En aquest context, els termòmetres a les ciutats de València i de Castelló oscil·laran entre els 33 i 25 graus; mentre que la ciutat d'Alacant tindrà una màxima de 31 graus i una mínima de 25. Ontinyent arribarà als 37 graus, i Requena i Alcoi, als 35. La Vall d'Uixó podria arribar als 33 graus, i Morella i Vinaròs tindran una màxima de 30 graus.

next