El nou conseller de Mobilitat promet "donar prioritat" al servei de metro i tramvia durant aquesta legislatura

Arcadi España demana col·laboració als treballadors per a "donar un nou impuls a aquesta nova etapa al capdavant de la Conselleria"
21 juny 2019 18:35h
Després de visitar aquest divendres les instal·lacions de l'empresa pública, España ha destacat la intenció del Consell de "continuar avançant com s'ha fet amb la implantació del servei nocturn [a Metrovalencia] i la Línia 5 del TRAM d'Alacant". / GVA

VALÈNCIA. El nou conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, s'ha marcat com a objectiu "donar prioritat" al sistema públic de metro i tramvia de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Després de visitar aquest divendres les instal·lacions de l'empresa pública, España ha destacat la intenció del Consell de "continuar avançant com s'ha fet amb la implantació del servei nocturn [a Metrovalencia] i la Línia 5 del TRAM d'Alacant".

"Tenim clar que els trens són una línia fonamental de mobilitat a més de sostenibles i públics, característiques determinants", ha asseverat España, segons recull la Generalitat en un comunicat.

En aquesta línia, ha ressaltat el paper de Ferrocarrils com a "empresa pública fonamental per a la Comunitat". "Ens sentim orgullosos del treball que realitzen els seus empleats, que faciliten el transport tant a la província de València com a les d'Alacant i Castelló", ha descrit.

Durant el recorregut per les dependències de FGV, el titular de Mobilitat ha saludat la plantilla i l'ha animada en la seua labor diària, al mateix temps que els ha demanat col·laboració per a "donar un nou impuls a aquesta nova etapa al capdavant de la Conselleria".

next