Diari La Veu del País Valencià
Morera: ‘Que la declaració de Bárcenas servisca per investigar irregularitats comptables del PP’

RedactaVeu / València

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha manifestat que “atès que el PP no col•labora en aportar dades, en dir la veritat, en assenyalar els culpables i depurar responsabilitats polítiques, confiem que la declaració de l’extresorer del PP de hui servisca perquè la justícia continue investigant i fent cada vegada més xicotet el cercle al voltant d’aquells que han emprat pràctiques il•legals i immorals per a guanyar les eleccions i per afavorir els seus amics”.

Morera considera que la declaració per videoconferència de Luis Bárcenas davant el jutge, “dóna llum a un fet que molta gent pensava i que el PP valencià ha negat sistemàticament”.

Segons el portaveu de Compromís, “l’home que més sap del finançament irregular del PP ha parlat hui i no ha dubtat en assenyalar els responsables de la direcció del PP valencià com els artífex de les pràctiques fraudulentes del partit”.

Per aquesta raó, ha afegit que “per molt que diguen, ens han mentit en els tribunals, en el parlament i han presentat documentació no del tot vertadera en els organismes de control”.

Comparteix

Icona de pantalla completa