CCOO PV acudirà a la concentració en repulsa a les agressions LGTBfòbiques

El sindicat mostra el seu rebuig a la violència LGTBfòbica i condemna les salvatges agressions ocorregudes el dia 28 a València i Almeria. La concentració tindrà lloc dimarts, dia 1 de juliol, a les 19:30, a la plaça de l'Ajuntament de València
30 juny 2014 01:00h
Imatge contra la violència lgtbfóbica.

RedactaVeu / València

El Grup d'Acció LGTB del sindicat Comissions Obreres del País Valencià  (CCOO PV) ha manifestat en un comunicat la seua condemna i la seua "més enèrgica repulsa" a la "brutal agressió" que va tenir lloc a València el dissabte 28, Dia de l'Orgull LGTB.

La víctima, una dona transsexual, va ser insultada i arrossegada per dos individus mentre conduïen un cotxe, amb resultat de greus cremades.

Així mateix, el sindicat condemna la brutal agressió escomesa contra una parella homosexual a la platja de Torregarcía de la ciutat d'Almeria, també el passat dia 28 de juny.

Per açò, CCOO PV acudirà a la concentració de protesta que, des d'entitats i organitzacions de suport al col•lectiu LGTB, s'ha convocat per al dimarts, dia 1, a les 19.30, a la plaça de l'Ajuntament.
 

 

 
next