Diari La Veu del País Valencià
Pedro Sánchez guanya Madina al País Valencià per 614 avals

Europa Press / RedactaVeu / València

El candidat a liderar el PSOE Pedro Sánchez ha guanyat al seu contrincant Eduardo Madina Al País Valencià per 614 avals, en rebre 4.102 suports enfront dels 3.488 del diputat basc que, en canvi, sí es va imposar en la circumscripció d’Alacant, encara què únicament per 17 paperetes.

El tercer candidat, José Antonio Pérez Tàpies, va aconseguir 1.079 suports, segons el recompte detallat per territoris que ha facilitat la Comissió Federal d’Ètica i Garanties del PSOE, a petició del diputat basc.

A nivell estatal, Sánchez va obtenir cinc vegades més avals a Andalusia que el seu contrincant Eduardo Madina, que va ser l’aspirant amb més suports en un total de cinc comunitats autònomes: Astúries, Estremadura, Cantàbria, Catalunya i Múrcia, a més de Melilla.

Un dia després que es registrara de manera formal aquesta sol·licitud, aquest organisme ha facilitat el detall dels 76.488 avals vàlids en el procés que van rebre els tres candidats que han passat el tall: Pedro Sánchez (41.338), Eduardo Madina (25.238) i José Antonio Pérez Tàpies (9.912).

Comparteix

Icona de pantalla completa