Montserrat tindrà bus escolar per al proper dilluns després de la venda del calendari eròtic

Les mares han arreplegat fons per cobrir l’autobús de tres mesos
3 gener 2013 01:00h
EFE /Montserrat
 
Segons ha explicat una de les mares, Yolanda Peiró, amb la venda del calendari i de loteria i amb donatius han pogut contractar un microbús per traslladar a 36 xiquets fins al col·legi, situat als afores del municipi, així que a partir del 7 de gener i almenys durant tres mesos podran utilitzar aquest servei.
 
La Conselleria d'Educació els va comunicar al setembre, en començar el curs, que en el col·legi no disposarien d'autobús escolar si el seu habitatge estava a menys de tres quilòmetres del col·legi i, donada l'orografia de Montserrat, alguns dels xiquets han hagut de caminar fins a sis quilòmetres per anar al centre escolar.
 
Un grup de mares es va mobilitzar i va protagonitzar un calendari eròtic que des de mitjan desembre estan venent a cinc euros. També estan pendents d'organitzar un partit de futbol amb veterans del València CF i una desfilada de moda, amb la finalitat que els xiquets no hagen de tornar a anar caminant al col·legi.
 
Els xiquets afectats per la falta d'autobús escolar són en total 83, però els diners recaptats arriben sols per noliejar un microbús de 36 places, que seran per a els qui més ho necessiten i per a les mares que més s'han mogut.
 
Les mares han venut calendaris en diferents municipis del País Valencià, i entre els seus compradors han estat el president de la Generalitat, Alberto Fabra, la consellera d'Educació, María José Catalá, així com la ministra de Foment, Ana Pastor, que en la seua visita al Mercat Central de València va comprar un per a ella i un altre per a l'alcaldessa, Rita Barberá, han explicat.

next