Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘És increïble que Cotino seguisca al capdavant del parlament’
RedactaVeu / València

Segons Mònica Oltra “tenim un President de les Corts, Juan Cotino, que en qualsevol país civilitzat, en qualsevol democràcia avançada no estaria al front d’una institució tan important com el Parlament, no perquè estiga imputat o no, sinó perquè el contingut d’una conversa com aquesta l’inhabilita directament, ja que és obvi que ell feia de mediador amb els corrompedors per a saquejar les arques públiques”.

“En les converses es deixa ben clar que ells ja saben un any abans d’adjudicar a Iberdrola els parc eòlics que això seria així. Tot el que s’entreveu d’aquestes converses explica la situació en què ara ens trobem, com ens hem quedat sense Bancaixa, sense la CAM, sense el poder financer dels valencians. Ha estat un assalt a les institucions polítiques que ha acabat amb la ruïna dels valencians i amb els dirigents del PP enriquits i el seu partit finançat de forma irregular “, ha explicat la diputada de Compromís.

“És increïble que algú com Juan Cotino seguisca al capdavant de les institucions. Des del PP no estan disposats a netejar la seua casa, hauran de ser els ciutadans els qui realitzen eixa neteja en les eleccions”, ha conclòs Oltra.

Comparteix

Icona de pantalla completa