Diari La Veu del País Valencià
El retard de les desconnexions de TVE impedirà la retransmissió de les Fogueres

RedactaVeu / València

El retard de les anunciades desconnexions de TVE al País valencià anunciat a finals del passat mes d’abril impedirà també la retransmissió de les festes de les Fogueres d’Alacant.

La consellera d’Educació i portaveu del Govern de Fabra ha argumentat que la “complexitat” de les negociacions amb TVE està retardant la posada en marxa de les criticades i “descafeïnades” desconnexions territorials al País Valencià

Així, la portaveu de la Generalitat s’ha limitat a dir, segons informa Europa Press, que confia que “amb celeritat” concloguen les negociacions per a l’emissió de dues hores de programació diària en Televisió Espanyola (TVE).

Català s’ha expressat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per les queixes que existeixen perquè les ‘mascletaes’ de Fogueres d’Alacant no es retransmetran des de cap televisió pública.

La portaveu ha indicat que l’Executiu d’Alberto Fabra “treballa en una situació complexa” perquè “no tenim una televisió pública valenciana”. Per açò, ha assenyalat que estan negociant amb TVE per a “articular un sistema de millora de la desconnexió”.

“Esperem fer-ho urgentment per a solucionar totes aquestes inquietuds que ens consten que existeixen en aquest moment a Alacant per les Fogueres”, ha manifestat.

I per a més Inri, sense secretària de Comunicació

Inquirida per qui porta aquesta negociació després de la dimissió de la secretària autonòmica de Comunicació, Lola Johnson, -imputada per presumptes irregularitats per contractes en RTVV-, Català ha respost que “no hi ha secretària autonòmica de Comunicació, però sí hi ha directora general” que, segons ha dit, és qui està portant aquestes negociacions.

Així mateix, ha indicat que el nomenament de la persona per a ocupar la Secretaria Autonòmica de Comunicació competeix al ‘president’, atès que “és una persona del seu equip, que té vinculació directa amb la seua persona”.

Comparteix

Icona de pantalla completa