Diari La Veu del País Valencià
Més de 5.500 docents interins del PV cobraran els mesos de juliol i agost
RedactaVeu / València

Els acords de 3 d’abril i de 23 d’octubre de 2013 estableixen que les vacants adjudicades abans de l’inici de curs finalitzaran a 31 d’agost, tant en matèria retributiva com de concepció de vacant.

La Federació d’Ensenyament de CCOO PV, com a sindicat signatari d’ambdós acords, ha subratllat la importància del compromís adquirit i que revertirà els efectes de les retallades amb la recuperació del cobrament dels mesos de juliol i agost.

A més, FE CCOO PV considera important recordar que, amb aquest acord, aquestes persones cotitzaran els dos mesos, amb el que això suposa de cara a la seua vida laboral i de cara a la jubilació.

Els compromisos signats han de tindre reflex en la normativa publicada, i hui precisament s’han publicat els llistats definitius del personal a qui beneficia aquesta pròrroga de la contractació fins al 31 de juliol.

Segons indica CCOO PV en el mateix comunicat, aquesta situació serà també per al curs vinent, 2014-2015, i que també es veu reflectida en normativa, en concret la Resolució que regula les adjudicacions per al juliol de 2014 on apareix en la base novena que els nomenaments derivats d’eixe procediment s’estendran des de l’1 de setembre de 2014 fins al 31 d’agost de 2015.

Des de la FE CCOO PV anuncien que es mantindran “ferms” en la defensa i recuperació efectiva de drets del professorat interí “que es concreten en fets com que 5525 persones cobraran aquest estiu i no estaran a l’atur”, al temps que reconeixen la validesa de la negociació col•lectiva i la mobilització com a ferramentes per a la millora de les condicions laborals del professorat interí.

Comparteix

Icona de pantalla completa