Diari La Veu del País Valencià
Especial Trobades 2014 de La Veu

RedactaVeu / València.

L’equip de La Veu ha estat present en les Trobades d’Escoles en Valencià en els municipis de: Gata de Gorgos (Marina Alta), Corbera (Ribera Alta i Baixa), Sant Joan d’Alacant (Alacantí), Lloc Nou d’en Fenollet (La Costera), Bèlgida (La Vall d’Albaida), Elx (Baix Vinalopó i Baix Segura) , Catarroja (l’Horta), Orxeta (Marina Baixa) València (Ciutat Vella), Onil (l’Alcoià i Comtat), Benlloch (La Plana Alta), Algar del Palància (Camp de Morvedre).

Podeu trobar els diferents àlbums fotogràfics, vídeos, les cròniques de les trobades on hem estat i de la resta amb informació directa d’Escola Valenciana, així com tots els articles que hem publicat sobre les Trobades 2014, en aquest especial de La Veu.

Per a nosaltres és un privilegi poder informar sobre les trobades i compartir-les a peu de carrer amb representants de les coordinadores comarcals, alcaldes i regidors, representants d’Escola valenciana, escriptors, músics, agermanats a La Veu… i les persones que han passat a prop de la nostra taula i han recollit la informació del nostre diari digital.

La llengua i el País estan vius. Endavant Trobades! Són un eix fonamental en la vertebració del País amb una participació multicolor!

L’equip de La Veu.

Comparteix

Icona de pantalla completa