Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘El PP parla molt de transparència però la practica ben poc’
RedactaVeu / València

Menys propaganda de nous portals de transparència i més fets, ha vingut ha dir el portaveu adjunt en les Corts d’EUPV, Ignacio Blanco pel que fa a l’anunciat nou portal de Transparència per part del PP.

“Si no ens donen accés als expedients, als contractes de l’administració, si no ens responen a les nostres preguntes, si no ens diuen com es gasten els diners públics dels valencians… no té cap sentit que ens facen una operació de propaganda amb el portal de transparència, del que a més volem saber quant ha costat i qui ho ha facturat”, ha manifestat el diputat d’Esquerra Unida.

Segons ha denunciat Blanco, el PP “parla molt” de transparència “però la practica realment poc”.

“Ara anuncia un portal, que esperem veure quins continguts té. Volem saber si es publicaran totes les enquestes pagades amb diners públics en els últims quinze anys, però és que a més, hi ha sentències que cada dia el TSJ està dictant en contra del Consell precisament per negar documentació als diputats i diputades de les Corts Valencianes –vore enllaç-”

Presentació del nou portal

El president Fabra presideix aquest dilluns en el Palau de la Generalitat l’acte de presentació de l’engegada del nou Portal de la transparència ‘GVA Oberta. Així ho va avançar aquest diumenge la portaveu de l’Executiu valencià, María José Català, qui ha assegurat que es tracta d’una iniciativa innovadora “amb la qual el Consell vol fer arribar als ciutadans tota la informació sobre la gestió dels recursos públics.

Comparteix

Icona de pantalla completa