Diari La Veu del País Valencià
25 imputats després de concloure la instrucció del saqueig d’Emarsa

Europa Press / RedactaVeu / València.

El magistrat del jutjat d’instrucció número 15 de València ha conclòs la instrucció de la peça principal del ‘cas Emarsa’, en el qual s’ha investigat un forat milionari en la gestió de l’empresa responsable de la depuradora de Pinedo.

El jutge manté la imputació a 25 persones, entre elles, l’expresident de l’entitat, exvicepresident de la Diputació i exalcalde del PP de Manises, Enrique Crespo, i l’exgerent, Esteban Cuesta.

El jutge instructor ha dictat resolució de transformació de procediment en aquesta peça principal, que s’ha seguit pels pressumptes delictes de malversació de cabals públics, prevaricació administrativa, falsedat, suborn i blanqueig, segons informa el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ) en el seu compte de Twitter.

El magistrat manté les mesures cautelars adoptades sobre Crespo i Cuesta i també en relació a l’exdirector financer, Enrique Arnal; l’empresari de la signatura Notec, José Luis Sena; l’exinformàtic, Sebastián García Martínez ‘Chanín’ i l’administradora del Grup Mes, Eva Marsal Gil.

En l’acte, es manté l’ordre de crida i cerca respecte de l’imputat fugit Jorge Roca Samper, propietari de quatre mercantils que formaven una estructura organitzada de facturació irregular per a Emarsa.

Comparteix

Icona de pantalla completa