Diari La Veu del País Valencià
Albiol: ‘Blasco és un delinqüent del PP perquè els delictes els va cometre sent del PP’
Europa Press / RedactaVeu / València

D’aquesta manera, la condemna a Rafael Blasco ha format part de la sessió de control al cap del Consell en les Corts i també ha centrat l’atenció dels mitjans als passadissos de l’hemicicle, on ha assegurat que no solament comparteix la sentència, sinó que opina que “així és com ha de treballar la justícia”.

Així mateix, ha reconegut que li han demanat l’acta a Rafael Blasco qui ha anunciat ja que presentarà la seua dimissió. No obstant açò, Fabra ha comentat que no li consta que ho haja fet efectiu.

En els torns dels portaveus de l’oposició, cadascun s’ha encarregat d’introduir en la seua intervenció la recent sentència contra Blasco. Així el síndic socialista, Antonio Torres, ha recordat que els socialistes porten des de 2002 denunciant suposats casos de corrupció en els departaments de la Generalitat pels quals ha passat Blasco, però en el PP “no van reaccionar”.

Morera: ‘Demane-li l’escó a Camps’

Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Enric Morera, ha afirmat que el ‘cas Blasco’ “no és aïllat” i s’ha preguntat qui està darrere de Brugal, Nóos, Gürtel, la visita del Papa, del que ha passat en RTVV. Morera ha assenyalat a l’expresident Francisco Camps com “la persona que està darrere de tota aquesta trama que ens ha arruïnat, i és causant directe de la situació que vivim”. “Demane-li l’escó a Camps, que ahir va venir a riure’s d’aquestes Corts proclamant la innocència de Blasco”, ha instat a Fabra.

En el cas de EUPV, ha sigut la seua diputada Marina Albiol qui ha advertit que la condemna a Blasco “és només la primera de les sentències perquè queden moltes per arribar no solament del cas, sinó d’altres conselleries per les quals va passar”. Al seu judici, “Blasco és un delinqüent del PP perquè els delictes els va cometre sent del PP”. Per açò, haurien d’assumir responsabilitat política per haver recolzat fins l’últim moment a un lladre”.

Comparteix

Icona de pantalla completa