Diari La Veu del País Valencià
Fabra tria portaveu la consellera que es disculpa per parlar valencià
Europa Press / RedactaVeu / València

La consellera d’Educació, Cultura i Esport, María José Català, ha sigut nomenada aquest dijous portaveu del Govern valencià, en substitució de Jose Ciscar, que manté les competències de vicepresidència i conseller d’Agricultura però que se centrarà més a partir d’ara en la seua labor de president del PP d’Alacant.

Així ho ha anunciat el president del Govern valencià, Alberto Fabra, en una compareixença davant els mitjans de comunicació en el Pati Gòtic del Palau de la Generalitat per a donar a conèixer els canvis en el Consell, que, finalment, s’han limitat al relleu de portaveu.

El també president del PP valencià ha reiterat que hi haurà canvis en el partit però ha assegurat que els comunicarà solament després de parlar amb els tres presidents provincials de la formació.

Fabra ha remarcat la necessitat, després dels resultats de les eleccions europees del 25M, de millorar la comunicació i, per açò, ha expressat la seua voluntat que Català, no solament comunique els acords del Consell en la roda de premsa dels divendres, sinó que siga portaveu “tots els dies de la setmana”.

“Vull portaveus tots els dies de la setmana”, ha exclamat Fabra, que ha anunciat per a açò l’engegada de “fórmules” que permeten traslladar als ciutadans l’acció de l’Executiu autonòmic “dia a dia” i “il·lusionar” l’electorat.

Cal recordar que la nova portaveu del Consell, María José Català (PP), en un acte de proclamació dels candidats locals del PP en el País Valencià celebrat en 2011, es va disculpar per si se li escapava el “defecte” de parlar en valencià. Així, Català va dir que “en primer lugar os pido disculpas por si en algún momento me paso al valenciano. Es mi lengua materna y tengo este defecto. Si lo hago me perdonais”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa