Diari La Veu del País Valencià
Cas Blasco / La Fiscalia Anticorrupció, ‘satisfeta’ amb la sentència

Europa Press / València.

La Fiscalia Anticorrupció s’ha mostrat “satisfeta” per la sentència de la primera peça de l’anomenat ‘Cas Blasco’, que ha condemnat a 8 anys de presó i a 20 d’inhabilitació l’exconseller (PP) de Solidaritat Rafael Blasco i al considerat capitost de la trama Augusto César Tauroni per la malversació de fons destinats a la cooperació humanitària.

Així, després de conèixer-se la decisió, el fiscal Vicente Torres -un dels dos fiscals que va agafar al judici de la primera peça del cas al costat de Jesús Carrasco- s’ha mostrat “satisfet” per la resolució.

“Estem satisfets, però encara cal estudiar la sentència i veure els detalls d’aquesta; de moment, amb la decisió estem molt satisfets”, ha declarat Torres als mitjans de comunicació.

Quan els periodistes li han plantejat que hi ha hagut “lloances” a la seua labor, Torres s’ha limitat a contestar: “Fem el nostre treball, ni més ni menys”.

Així mateix, ha recordat que encara queda molt de treball per fer, ja que queden dues peces més per estudiar relacionades amb altres contractacions i ajudes de la desapareguda Conselleria.

Comparteix

Icona de pantalla completa