Diari La Veu del País Valencià
El PSPV nega haver sol·licitat la impugnació dels vots d’EUPV pels sobres

RedactaVeu / València

El PSPV-PSOE ha fet públic un comunicat on manifesta que no ha sol•licitat la impugnació dels vots a favor d’EUPV per problemes amb els sobres enviats per la formació.

Segons s’indica en aquesta nota de premsa, el PSPV-PSOE “ha tingut coneixement al llarg de la vesprada que, durant l’escrutini, han aparegut diverses incidències en diverses meses on s’haurien detectat sobres amb un format diferent” i afegeix que “en aquest sentit, ha traslladat als seus interventors de mesa que no impugnen els vots lliurats en aquests sobres i que puguen aparèixer durant el recompte d’aquesta nit”.

La reacció del socialistes es produeix després que EUPV haja denunciat, després del tancament dels col•legis electorals, que interventors del PP i PSPV estan intentant declarar nuls vots al seu partit per diferències en els sobres, tot i que “és doctrina assentada de la Junta Electoral Central que les diferències en paperetes i sobres distribuïts per partits polítics no són motiu de nul•litat”.

Així mateix, EUPV ha censurat que la Junta Electoral de la zona d’Oriola haja donat “ordre d’incomplir la doctrina de la JEC” i ha apuntat la necessitat “d’impugnar l’anul•lació general dels nostres vots en el Baix Segura”. El diputat autonòmic Ignacio Blanco ha anunciat que EUPV “impugnarà l’escrutini de totes les meses on s’anul•len vots pel sobre” i ha advertit que “no podran adulterar el resultat electoral”.

Comparteix

Icona de pantalla completa