Diari La Veu del País Valencià
Mònica i Mireia es besen en suport dels drets dels homosexuals

www.nosgustas.com

No és necessari ser dona per a donar suport als drets d’igualtat entre homes i dones. No és necessari ser de raça negra per a oposar-se al “apartheid”, i per descomptat no és necessari ser homosexual per a donar suport als drets de la gent LGTBI.

Després de les últimes publicacions en les quals s’han “visibilitzat” algunes de les Festes Tradicionals de l’Estat espanyol, ens faltaven els nostres representants polítics, la gent que “treballa per a nosaltres” i que en última instància són els artífexs d’aprovar o no les lleis que protegeixen els ciutadans. I en aquest cas els hem demanat un “gest”, un gest de suport cap a tota eixa ciutadania que encara no pot besar-se en públic o estimar-se lliurement.

I considerem necessari aquest tipus de gestos en florir ultimament dins d’Europa, cada vegada més països amb imaginatives “lleis anti-homosexualitat”, i per descomptat, sense oblidar-nos del sud, el fantàstic continent africà, on molts països, i diem molts, castiguen fins i tot amb la pena de mort el fet de ser homosexual.

Per què és necessari aquest tipus d’actuacions? Són realment necessàries? Afirmem que sí. I molt més després de l’experiència a l’hora de cercar “polítics” que s’atreviren a posar realitzant un acte d’amor, perquè les nostres fotos simplement “cerquen” el respecte a l’amor.

Pedro Sánchez i Tomàs Mestre.

Els nostres retratats són: -Mònica Oltra. diputada en Les Corts Valencianes per València per Compromís. -Mireia Mollà, diputada en Les Corts Valencianes per Alacant per Compromís. -Pedro Sánchez. candidat al Parlament Europeu per Primavera Europea. -Tomás Mestre, candidat a l’alcaldia d’Alacant per Compromís en les últimes eleccions municipals.

Aquesta informació ha sigut publicada en www.nosgustas.com. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa