Diari La Veu del País Valencià
Cantó: ‘Els imputats i xoriços del PP no cabrien ni en un tren enorme de mercaderies’
Europa Press / València

Així ho ha indicat a València en ser preguntat per les declaracions del PP català que UPyD, Ciutadans i VOX “cabrien en un taxi”. “El que no cap ni en un tren enorme de mercaderies són tots els imputats i xoriços del PP”, ha sostingut.

“M’enorgullisc de formar part d’un partit al qual el partit dels xoriços anomena morralla o grupuscle”. Al seu judici, “s’estan retratant fent contínuament declaracions menysvalorant o menyspreant els partits que no formen part del bipartidisme”. En aquesta línia, i després de les declaracions del PP català dient que UPyD, Ciutadans i VOX “cabrien en un taxi”, ha respost que “el que no cap ni en un tren enorme de mercaderies són tots els imputats i xoriços del PP”.

Preguntat per la imputació d’exdirectius de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i la dimissió de l’actual secretària autonòmica de Comunicació, que va ser la responsable de la televisió, Cantó considera que “la van obligar” a dimitir “perquè estem en campanya”. No obstant açò, “l’exemple a seguir pel PP és un altre, són els sis imputats que queden en les Corts, els més de cent imputats que té a la Comunitat Valenciana, un vicealcalde que segueix aferrat al lloc…”, ha manifestat.

Per açò, ha asseverat que UPyD “mai arribaria a cap pacte amb un altre partit que porte imputats en les llistes o en càrrecs i no vacil·larà, si té algun problema, en apartar cap a un costat l’imputat de torn”. També ha manifestat que els dirigents del PP “han demostrat ser uns corruptes, una gent que utilitzava un mitjà públic com RTVV per a fer-se la seua pròpia publicitat i que no tenen ni idea de com es maneja una televisió”.

Comparteix

Icona de pantalla completa