Diari La Veu del País Valencià
Pons: ‘ERC pot ser el més votat i vol estendre la consulta al País Valencià’

ACN / València.

El número dos del PP al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha advertit que la participació a Catalunya està creixent i ha demanat el vot perquè “nosaltres no podem votar menys”.

Durant la seua intervenció a l’acte central del PP a València, González Pons ha dit que per les dades del vot per correu, a Catalunya el vot ha crescut un 40% més que en les passades eleccions i ha expressat el seu temor que ERC siga el partit més votat perquè “es presenta amb un programa per estendre el referèndum independentista a Balears, País Valencià, l’Aragó i el sud de França”.

En aquest sentit, ha dit “quan a Catalunya els catalanistes voten més, els valencians no podem votar menys”.

“Als qui els ha dolgut quan s’haja desprestigiat els valencians, que vinguen al PP que som el partit que està orgullós de la nostra terra”, ha dit González Pons.

El candidat popular ha centrat el seu discurs en reivindicar la seua condició de valencià i de defensar els interessos dels valencians a Europa.

Pons ha enumerat les dolentes dades econòmiques de l’anterior govern socialista i tots els problemes que han dut per a sectors com l’agricultura valenciana.

“Zapatero ha fet patir els espanyols i nosaltres prenent decisions amb més cap que cor hem tret el país endavant i si els qui ens varen ficar a la crisi guanyaren, tots els esforços serien en va”, ha dit.

El número dos dels populars ha finalitzat el seu discurs assenyalant, “podeu escollir entre Valenciano i valencià, podent triar valencià, perquè aneu a triar Valenciano?”.

Comparteix

Icona de pantalla completa