L'alcaldessa condemna l'agressió patida per diversos estudiants en Benirredrà

Quan es dirigien a participar en la Trobada d’Escoles en Valencià
18 maig 2014 01:00h

RedactaVeu / Benirredrà.
 
El PSPV condemna l'agressió patida per diversos estudiants en la localitat de Benirredrà, a La Safor, quan es dirigien a participar en la Trobada d'Escoles en Valencià que se celebrava en el municipi.
 
L'alcaldessa socialista, Loles Cardona, ha condemnat els actes de violència i ha qüestionat la idoneïtat que s'hagen celebrat el mateix dia la Trobada d'Escoles i la inauguració de la seu del Grup d'Acció Valencianista.
 
"La Trobada és un acte festiu i familiar, que s'ha celebrat amb normalitat i que ha concentrat en el nostre municipi més de 10.000 persones per l'educació i el valencià de més de 70 escoles i entitats".
 
En aquest sentit ha destacat que en tot moment "hem intentat mantenir la calma i garantir que la Trobada se seguira desenvolupant amb normalitat, com així ha succeït, i que els xiquets no s'assabentaren de res".
 
Cardona ha lamentat que tals incidents hagen tingut lloc en un dia "que havia de ser festiu per a tots i de caràcter familiar" i ha recordat que "és responsabilitat de tots els polítics i institucions fomentar la convivència i no contribuir a enfrontar la societat".
 
next