Diari La Veu del País Valencià
Agredeixen joves prop de l’acte del GAV contra les Trobades a Benirredrà
RedactaVeu / València

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés, Ricardo Sixto, ha lamentat els fets ocorreguts aquesta vesprada en l’entorn de la concentració convocada pel GAV de Gandia contra les Trobades d’Escoles en Valencià que hui se celebraven a la localitat de Benirredrà, en la comarca de la Safor. “Ja advertírem a Delegació de Govern sobre la perillositat de permetre aquest tipus de concentracions de grups d’ultradreta que solen acabar en accions violentes. Demanàrem a Delegació de Govern que retirara l’autorització, però finalment s’ha permès, i sembla que s’han produït agressions en l’entorn de la concentració que han afectat a diversos menors que participaven en les trobades”, explica Sixto.

Sixto ha exigit a la Delegació de Govern que òbriga d’immediat una investigació “per conèixer exactament l’ocorregut, quin ha estat el dispositiu policial que s’han muntat i com s’han produït aquestes agressions que sembla han afectat a dos menors”.

El diputat afegeix: “ha sigut una irresponsabilitat permetre aquesta concentració, i més tenint en compte que es convocava contra les Trobades d’Escoles en Valencià, un esdeveniment ple de xiquets i xiquetes. Cal demanar la depuració de responsabilitats immediates”, conclou Sixto. EU exigeix una investigació urgent per les agressions ocorregudes hui en l’entorn de la concentració convocada pel GAV de Gandia.

Per altra banda, des d’Escola Valenciana informen La Veu del País Valencià que posen els serveis jurídics de l’entitat a disposició dels afectats en cas que vulguen denunciar les agressions.

Comparteix

Icona de pantalla completa