Diari La Veu del País Valencià
La Gossa Sorda i La Pato encapçalen el Xufa Rock 2014

RedactaVeu / València

La Gossa Sorda i La Pato encapçalaran el Xufa Rock 2014 que se celebrarà de nou a la platja de la Patacona d’Alboraia la pròxima nit de Sant Joan. Enguany, el Xufa Rock es finançarà amb l’ajuda de Verkami, segons han anunciat els seus organitzadors.

La passada setmana, l’organització del Xufa Rock va anunciar el programa del Festival per a l’edició d’enguany, que repetirà el dia i l’espai on l’any passat es van donar cita milers de persones.

La coneguda banda de Pego La Gossa Sorda acaba de tornar als escenaris després de mesos de treball en un disc que tindrà el Xufa Rock com l’espai de presentació a la comarca de l’Horta i els voltants de València. A més, l’orquestra Pato, coneguda per les seues versions d’Orxata Sound System i Obrint Pas i per omplir els escenaris musicals de tots els pobles on actua, donarà la benvinguda a l’estiu amb la seua actuació al Xufa Rock.

Smoking Soul’s i Rodamons

Els encarregats d’obrir enguany el Festival seran els Smoking Soul’s, un dels grups valencians “més prometedors”, segons els organitzadors del Xufa Rock, qui destaquen que “si per alguna cosa destaca el festival és per les activitats que l’envolten”, entre les quals està el Xufa Kids, per als més xicotets, amb l’actuació del grup Rodamons, un correfoc màgic i una banda de música “sorpresa que s’anunciarà a principis de juny”.

Per a fer possible la producció del festival, l’organització ha obert un projecte de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami. Amb aquesta idea el festival ofereix tot un seguit de recompenses lligades amb el festival i l’horta per a tots aquells que col•laboren en el projecte.

Comparteix

Icona de pantalla completa