Diari La Veu del País Valencià
El fiscal ja té la denuncia d’EUPV sobre Castor

RedactaVeu / Castelló.

EUPV ha portat aquest dimarts a la Fiscalia de Castelló l’informe de l’IGN i demanarà la compareixença en el Congrés del ministre d’Indústria, José Manuel Soria “perquè explique què pensa fer el Govern amb la planta Castor i quines actuacions han pres des del moment en què van tindre coneixement d’aquest demolidor informe, el passat mes de desembre”.

“Des d’EUPV portem l’informe a la Justícia perquè determine si hi ha responsabilitats penals, o bé per part de l’empresa o bé per part dels anteriors Governs central i autonòmic, que van impulsar i són responsables d’aquest projecte. Entenem que van facilitar les coses a l’empresa, que no van demanar l’estudi sismològic que calia i que van fer la vista grossa, és a dir, que van posar els interessos de Florentino Pérez i companyia per sobre de la seguretat de les persones, del medi ambient, del territori, del turisme i del sector pesquer”, segons ha declarat la diputada i candidata al Parlament Europeu, Marina Albiol.

Per a Marina Albiol, “Castor va ser un bon exemple d’eixe pacte entre el PP i PSOE que reclamava fa dos dies Felipe González. Ací l’interès general es va confondre amb l’interès empresarial i de Florentino Pérez. Demanem el desmantellament de la planta”.

Comparteix

Icona de pantalla completa