Diari La Veu del País Valencià
Mª del Mar Bonet, Cesc Freixas i Andreu Valor dins la Setmana per la Llengua

RedactaVeu / València.

El Bloc d’Estudiants Agermanats celebra la Setmana per la Llengua els dies 13 i 15 de maig, amb un concert de Maria del Mar Bonet, Cesc Freixas i Andreu Valor com a plat fort.

Aquestes jornades se celebren per tal de reivindicar la importància de la llengua i la cultura arreu del territori catalanoparlant. Les activitats que s’engloben dins de l’esdeveniment són les següents:

-Dimarts 13 a les 10.30 conferència i debat sobre “El Diccionari Normatiu Valencià de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua” amb Jordi Colomia (Catedràtic de Filologia Catalana de la UA i coordinador del DNV de l’AVL). Tindrà lloc al Saló d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV.

-Dijous 15 a les 10.30 conferència “La llengua occitana i la seva situació social”, a càrrec de Xavier Lamuela (Professor de la Universitat de Girona). Tindrà lloc a l’aula 206 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la UV.

-Dijous a les 18.30 concert de Maria del Mar Bonet, Cesc Freixas i Andreu Valor, tres cantants de tres territoris de parla catalana. Es realitzarà a l’Aula Magna de Medicina i Odontologia. El preu de les entrades és de 4 euros per als estudiants i 8 per al públic en general; es vendran tant en taquilla i també de forma anticipada a partir del dilluns 12 en els tres campus de la UV.

Més informació al web www.beapv.org

Comparteix

Icona de pantalla completa