Diari La Veu del País Valencià
Decreten risc màxim d’incendis forestals a totes les comarques del País Valencià

RedactaVeu / Europa Press / València

El Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), ha decretat per a aquest diumenge el nivell 3 de preemergencia per risc màxim d’incendis forestals en tot el País Valencià.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) espera per a la jornada intervals de núvols mitjans i alts amb nuvolositat d’evolució a la vesprada a l’interior i la meitat nord, on hi ha possibilitat d’algun ruixat acompanyat de tempesta.

Les temperatures mínimes aniran en ascens, de lleuger a moderat i les màximes romandran sense canvis, amb vents variables, en general fluixos, amb brises a la vesprada.

Governació recorda, en un comunicat, que el nivell 3 de preemergència o risc màxim d’incendis forestals suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc, fins i tot en les zones recreatives autoritzades i habilitades a aquest efecte.

Davant aquesta situació, el CCE manté contacte directe amb tots els ajuntaments i organismes d’emergència afectats amb la finalitat d’informar-los de la situació i evolució de la preemergència.

Així mateix, fa una crida a la prudència de la societat en general per a evitar, en la mesura del possible, possibles incendis forestals i a respectar i complir en tot moment les normes que es deriven de decretar la preemergència.

Comparteix

Icona de pantalla completa